viernes, 25 de marzo de 2011

Y MIAMI NACIÓ Y FUE CRECIENDO......




MIAMI POST, 191
Todas las fotos, logotipos, videos, escritos, etc... publicados en este blog son de dominio público, por una Internet sin censuras, para que sea de los ciudadanos, no de los lobbies culturales!!!La mayoría de imágenes que salen en este blog, son pescadas con caña de los cibermares. Si alguna de ellas supusiese cualquier tipo de problema referente a derechos y cosas de esas, no tienes más que decírmelo y la retiraré. Para que pelear cuando podemos razonar.
http:
//miamimemata.blogspot.com/

15 comentarios:

Albert dijo...

Molt bon video, poseu uns crèdits de tots els que deuen haver aportat imatges i, sobretot, dels entranyables testimonis que hi apareixen.

Com es noten les dues èpoques, la més rància Espanya del règim ple de banderes, mossens i símbols religiosos (però també un Miami paisatgísticament més verge), i la del "desarrollismo" amb més alegria i quotidianitat...això sí, a costa d'anar fent miques l'entorn. Qui pugués tornar enrere i tornar a començar, oi?

Felicitats per la iniciativa.

Anónimo dijo...

Muy bonito el reportaje, :) me ha encantado!! menuda "currada" te has dado!! Un abrazo

Anónimo dijo...

Molt bo, Enhorabona.... no se si l'has fet tu o i possa ACAM , m'hagues agradat una mica mes llarg 25-3O minuts, crec que hi falten més testimis i més fotos, segur que si haguessis continuat buscan podies haver trobat mes fotos per exemple preguntar a la Familia Pardo (cinema), segur que cada familia te fotos de les seves cases o negocis (Bar Andaluz), no hi ha cap foto del passeig mediterrani, ni de la platja cristal, segur que en trobaries, m'imagino que deu costar molt de fer pero esta molt be, t'animo a que el facis una mica mes llarg i podries fer una exposició al casal d'avis que crec que els hi agradaria molt.. a lo millor ja esta programat... Felicitats!!!!

Anónimo dijo...

Hola Albert.. per les teves paraules veig que no t'agraden gaire els mossens i símbols religiosos... com sempre a tot arreu hi ha de tot... el catolicisme haura tingut les seves epocas bones i d'altres no tant bones.... pero la majoria del qui forman part no son tots iguals...
la major part estant involucrats en missions i no fora de del pais si no aqui mateix... i en aquests moments que el pais esta com esta... estan desenvolupant una feina a traves de caritas... parroquias, etc... que se'n fariem creus... el que passa que no tenen publicitat.... t'animo que passis per alguna d'aquestes organitzacions i veuras la realitat
que tenim.... hi ha altres religions que son molt pitjors...

Miamimemata 2.0 dijo...

No lo he hecho yo que mas quisiera es de ASSOCIACIO CULTURAL ARXIU I MEMORIA de Mont-roig.

Aquí tenéis su pagina de facebook.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001244662027

O la de youtube
http://www.youtube.com/user/ACAMONTROIG

Miamimemata 2.0 dijo...

Ya se emitió en el centro polivalente de Miami, la verdad yo esperaba mas gente pero bueno….

Miamimemata 2.0 dijo...

La verdad se hace corto pero ya les animamos para que se curren otro mas largo…..

Miamimemata 2.0 dijo...

DEJAD LAS RELIGIONES....

Joan M dijo...

Felicitats! M'ha agradat molt i penso que és un vídeo que s'hauria de conèixer més. No és per criticar, però estaria bé posar en subtítols el nom de les persones entrevistades i d'aquelles que en sabem el nom.
Repeteixo: FELICITATS! i, com a persona emprenedora que ets, t'animo a continuar.

Anónimo dijo...

hola os habeis olvidado del bar andaluz se hizo en 1969 y se abrio en 1970 , como se pueden olvidar los callos de la señora soleeeeeee

MONICA dijo...

Espectacular, muy bien hecho, yo solo llevo unos 16 años en Miami pero me encanta saber la Historia de mi pueblo. Felicidades por el trabajo, seguir asi que gracias a vosotros estamos descubriendo cosas que yo ni sabia.

Anónimo dijo...

ME ENCANTA EL REPORTEJE QUE PRESENTA MERCEDES ES TODA LA REALIDA DE LA ISTORIA DE MIAMI YO LLEVO 47 HAÑO Y RECUERDO MUCHAS COSAS QUE EYA CUENTA.

@fansmario_C dijo...

hola, mi abuela vive en miami platja, al al lado de la cala bot si necesitais fotos o lo que sea yo tengo muchas, muy buen video miami es la ostia! :D

CELLER AIXALÀ I ALCAIT PARDELASSES dijo...

A nosaltres també ens ha encantat. No sabíem res de què aquest vídeo s'havia presentat al poble. Enhorabona!!!

Jordi dijo...

Un vídeo memorable! Jo estic visquent a l'edifici Marfil a l'Avinguda de Barcelona, al costat de la Plaça Tarragona, que entranyable, veure'n una foto tan antiga jeje,i al mateix temps saber dels inicis, felicitats a tots els que hi han aportat el seu granet de sorra, i endavant amb aquest blog!!